MTK-Pirkanmaan jäsenedut

 

  • Asianajotoimiston palvelut
  • Woikosken kaasut
  • Suonentiedon atk-ohjelmista 15 %:n alennus

 

Asianajotoimiston palvelut

MTK-Pirkanmaa on solminut yhteistyösopimuksen Asianajotoimisto Tempon kanssa. Heillä on toimisto Tampereella nk. Tempon talossa osoitteessa Hämeenkatu 15 B. (eli käynti kosken puolelta). He ovat yhteistyöhömme sopivan kokokoinen toimisto ja heiltä löytyy kokemusta sekä osaamista viljelijäyhteistyöstä.

Toinen suositeltava kumppani on Maaomistajien Arviointikeskus. Se on MTK:n omistama yritys, joka kuitenkin toimiin kaupalliselta pohjalta. MTK:n jäsenet saavat alennusta toimitusmaksuista. Heillä ei valitettavasti ole toimistoa Pirkanmaalla.

 

Asianajotoimisto Tempo yhteistyö


Olemme solmineet yhteistyösopimuksen keväällä 2015.

Jäsenten näkökulmasta yhteistyöllä tarkoitetaan:

Meillä on luotettava ja asiallinen yhteistyökumppani, jonka puoleen voi kääntyä. Heidän osaamisensa ja asiantuntijaverkostonsa ovat "maatalousasioissa" vähintään kohtuullisella tasolla, jolloin ajankäyttö on tehokasta.

MTK:n jäsen voi soittaa heille ja saada maksuttomasti asiassaan juridista apua siitä mitä kannattaisi kulloinkin tehdä. Tämän jäsenetuna saatavan konsultaation arvioidaan kestävän n. 15 minuuttia. Varsinainen asianajotyö laskutetaan ilman erillisiä alennuksia heidän normaalin hinnoittelunsa mukaisesti.

Yhteyshenkilönä Tempossa toimii asianajaja Hanna Räihä-Mäntyharju. Hänellä on pitkäaikainen kokemus vastaavasta yhteistyöstä MTK-Kainuun kanssa ja hän on hoitanut viljelijäasiakkaiden monipuolisia toimeksiantoja pian parinkymmenen vuoden ajan. Hanna Räihä-Mäntyharjun erikoistumisalueena ovat perhe- ja perintöoikeus, mutta Temposta löytyy myös monen muun oikeudenalan erityisosaamista.

Ajantasalla olevat yhteystiedot löytyvät parhaiten heidän kotisivuiltaan: www.tempolaw.fi

Käymme vuosittain yhteistyötä läpi ja pyrimme sitä aktiivisesti kehittämään. Parhaiten palautetta yhteistyöstä voit antaa soittamalla liiton toimistoon tai sähköpostilla.

Todettakoon vielä, vaikkakin itsestään selvyytenä se, että MTK:n luottamus- tai toimihenkilöt eivät kuinkaan saa tietoonsa sitä, että kuka on jäsenetua käyttänyt, eikä sitä missä asiassa jäsen on ollut liikkeellä. Asiointi on täysin luottamuksellista. Ammatillisissa yksityiskohdissa voimme toki auttaa mutta vain suostumuksella.

 

Woikosken kaasuista alennukset 35 - 50 %

MTK:n jäsenyys tarkistetaan!

Tuote/nimitys  Alennus %     
Happi pullossa/patterissa, teollinen - 50                                                    
Asetyleeni pullossa - 45
Argon pullossa - 45
Hiilidioksidi pullossa - 35
SK-18 pullossa - 45
Awomix pullossa - 45
SK-25 pullossa - 50
Typpi pullossa, teollinen - 45
Paineilma pullossa - 45
Nestekaasu - 35

 

Käyttöoikeustodistukset:

Ostaja voi halutessaan ostaa myyjän omistamien kaasupullojen käyttöoikeuksia, jotka oikeuttavat pullojen käyttöön 3, 5, tai 8 vuoden ajan. Laskutuksessa sovelletaan kulloinkin voimassaolevaa vuokrahinnastoa, josta alennukset 42 %

Woikoski

 

 

Suonentiedon ohjelmista 15 %:n alennus

 

Suonentieto Oy antaa 15 %:n alennuksen atk-ohjelmiensa normaalihinnoista. Alennus koskee myös ohjelman vaihtotilanteita, mutta ei päivityksiä.

Lisätietoja puhelimesta 017 2642 642 tai myynti( at )suonentieto.fi. Lähimmän jälleenmyyjän löydät Suonentiedon kotisivuilta:

Suonentieto

Miten hyödynnän MTK:n jäsenetuja?

 

Osan jäseneduista saat käyttöösi näyttämällä jäsenkortin. Tärkeä numerosarja on jäsenkortissa oleva jäsentunnus. Pidä kortti tallessa ja helposti saatavilla.

Osassa jäsenetuja jäsenyys ja jäsenmaksun maksaminen tarkistetaan tietojärjestelmiä hyödyntäen. Jäsenetuja tarjoavat yhteistyökumppanimme varmentavat jäsenyyden henkilötunnusten avulla.

Jos jäsenetujen saannissa ilmenee jäsenyyteen liittyviä ongelmia, ota yhteys omaan maataloustuottajien yhdistykseen, MTK-Pirkanmaahan tai metsänomistajien liittoon. Samalla voit varmistaa, että henkilötunnuksesi on jäsenrekisterissä oikein.

Jäsenedut jatkuvat katkeamatta, kun maksat jäsenmaksun ohjeiden ja eräpäivien mukaisesti (muista viitenumero).

 

MTK:n valtakunnalliset jäsenedut löydät täältä.