MTK-Hämeenkyrö ry.

MTK-Hämeenkyrö ry. on aktiivinen ja merkittävä maanviljelijöiden, metsänomistajien ja maaseutuyrittäjien paikallinen etujärjestö sekä vaikuttaja Hämeenkyrön kunnan alueella. 

Maataloustuottajien Hämeenkyrön yhdistys, MTK-Hämeenkyrö ry. on perustettu vuonna 1917, josta asti yhdistyksemme aktiiveja on toiminut neljällä tasolla: paikallisvaikuttamisessa, MTK-Pirkanmaan luottamushenkilöinä, valtakunnallisesti sekä MTK:n valtuuskunnassa että MTK:n johtokunnassa ja Brysselin lobbauksessa. 

Toimimme maaseudun elinkeinojen ja elävän maaseudun puolesta. Elinvoimainen maaseutu on suomalaisten yhteinen asia. Toimintamme on paljon muutakin kuin kokouksia. Järjestämme koulutuksia sekä erilaisia tapahtumia, retkiä ja virkistystoimintaa. Jäseniä yhdistyksellämme on vuonna 2024 noin 385 henkilöä ja jäsentiloja noin 125 (04/2024).

Tulevista tapahtumista saat tietoa seuraamalla Seutulehti UutisOivan seuratoimintapalstaa sekä yhdistyksen sähköposti- ja tekstariviestintää. Parhaiten pysyt tietoisena yhdistyksemme tapahtumista, kun liityt yhdistyksemme Facebook-ryhmään! 

www.facebook.com/groups/mtkhameenkyro/

Voit tukea yhdistystämme liittymällä henkilöjäseneksi, jos et omista peltoa, metsää tai maaseutuyritystä ja olet kiinnostunut tukemaan aktiivista maaseudun hyvinvointia. 

Hyvä jäsen! Päivitä jäsentietosi ajan tasalle ottamalla yhteyttä sihteeriin!

Tervetuloa mukaan toimintaamme ja tavataan tapahtumissamme!

Liity jäseneksi

Puheenjohtaja

Antti Isomuotia

0407631430

antti.isomuotia(at)hotmail.com tai mtkhameenkyro(at)gmail.com

Varapuheenjohtaja

Tuomas Potila

0400 599 452

tuomas.potila(at)outlook.com tai mtkhameenkyro(at)gmail.com

Sihteeri

Antti Yli-Perttala

0400 593 770

yliperttala.antti(at)gmail.com tai mtkhameenkyro(at)gmail.com

Jäsensihteeri

Antti Yli-Perttala

mtkhameenkyro(at)gmail.com

Johtokunta
Yhdistyksen logo

Takaisin Kansanedustaja Jouni Ovaskalle luovutettiin vetoomus maataloustuottajien ahdinkoon Kyröskosken torilla

Ajankohtaista

Kansanedustaja Jouni Ovaskalle luovutettiin vetoomus maataloustuottajien ahdinkoon Kyröskosken torilla

22.10.2022

Kuvassa vasemmalta MTK-Hämeenkyrön johtokunnan jäsen Tiina Linnainmaa, sihteeri Antti Yli-Perttala, vpj. Tuomas Potila, kansanedustaja Jouni Ovaska sekä yhdistyksen puheenjohtaja Antti Isomuotia
Kuvassa vasemmalta MTK-Hämeenkyrön johtokunnan jäsen Tiina Linnainmaa, sihteeri Antti Yli-Perttala, vpj. Tuomas Potila, kansanedustaja Jouni Ovaska sekä yhdistyksen puheenjohtaja Antti Isomuotia

MTK-Hämeenkyrön johtokunnan edustus luovutti vetoomuksen maataloustuottajien ahdinkoon kansanedustaja Jouni Ovaskalle lauantaina 22.10.2022 Kyröskosken torilla. Vetoomus sisältää kuusi pääkohtaa, joista pitää kantaa välittömästi huolta.

Johtokuntaa edustivat puheenjohtaja Antti Isomuotia, vpj. Tuomas Potila, sihteeri Antti Yli-Perttala sekä johtokunnan jäsen Tiina Linnainmaa.



tapahtumaJulkaisija on hetkellisesti pois käytöstä.