Takaisin Eduskuntavaaliehdokas - Ilmianna itsesi

Ajankohtaista

Eduskuntavaaliehdokas - Ilmianna itsesi

14.02.2023

Eduskuntavaaleissa ehdokkaana oleva MTK-yhdistyksen tai metsänhoityhdistyksen jäsen

 

Ilmianna itsesi

 

Onnittelut siitä, että olet ehdokkaana. Ilman hyviä ehdokkaita - emme voi saada hyviä edustajia.

Haluamme selvittää ne MTK:n jäsenenä (MTK- tai metsänhoitoyhdistys) olevat ehdokkaat, jotka haluavat/suostuvat siihen, että heistä MTK:n jäsenkunnalle tietoa kerrotaan.  MTK-Pirkanmaan rahallista tukea emme voi heille valitettavasti tarjota. 

Viestimedian kanssa on kuitenkin sovittu MTK:n jäsenille Maaseudun Tulevaisuuden vaali-ilmoituksiin sopimushinta. Tätä myy VM Oy:n Jukka Mäkitalo, 050 3217 812. Ilmoitukset ovat käsittääkseni alueellisesti kohdennettavissa, ainakin verkkoviestinnän osalta.

Haluamme ehdokkaita kuitenkin jollain lailla tukea ja kertoa ehdokkaista kentällemme. Tällä ao. kyselyllä myöskin halukkuuttanne tällaiseen toimintaan kartoitamme. MTK-Pirkanmaa on järjestänyt usein vaalipaneelin kevätkokouksen yhteydessä, mutta vaaliaikataulu tekee sen, ettemme tätä mahdollisuutta voi hyödyntää.

MTK on tehnyt myös 10 teesiä vaaleihin. Ne ovat viimeistelyvaiheessa. Toivomme niistä olevan apua keskusteluihin vaalikentällä. Toimitamme materiaalit ehdokkaille kun ne valmistuvat.

Muutama kysymys on pakollinen, jottemme tee tahatonta virhettä. Kysymyksiä on kaikkiaan kuusi kappaletta eli vain muutama minuutti asian hoitamiseksi menee. 

Arvoisa ehdokas - ilmianna itsesi

https://link.webropolsurveys.com/S/32EBC76D235BF3C1