MTK:n jäsenyys kannattaa

On monia syitä, miksi kannattaa liittyä MTK:n jäseneksi. Järjestö tarjoaa jäsenilleen edunvalvonnan lisäksi erilaisia jäsenpalveluja: ajankohtaista tietoa, tilaisuuksia ja koulutuksia. Merkittävä osa järjestön tuottamasta palvelusta on neuvontaa ja asiantuntija-apua.

Erittäin tärkeää on myös yhteisöllisyys - yhdessä tekeminen. Järjestöön kuuluminen luo jäsenille tunnetta yhteisöllisyydestä ja omasta ammatti-identiteetistä. Yhteisten arvojen ylläpitäminen sekä tietojen, taitojen ja tunteiden jakaminen saman alan ihmisten kesken on tärkeä osa järjestötyötä.

Jäsen saa lukuisan määrän rahanarvoisia jäsenetuja. Jäseneduilla voi saada useiden satojen eurojen suuruiset säästöt vuoden aikana. Valtakunnallisten jäsenetujen lisäksi maataloustuottajien liitot ovat neuvotelleet omia jäsenetuja, samoin metsänhoitoyhdistykset. Jäsenetuja voi saada esimerkiksi vakuutuksista, energiasta, polttoaineista sekä virkistys- ja vapaa-ajan matkoista.

 

  • Asianajotoimiston palvelut
  • Suonentiedon atk-ohjelmista 15 %:n alennus

 

Asianajotoimiston palvelut

MTK-Pirkanmaa on solminut yhteistyösopimuksen Asianajotoimisto Tempon kanssa. Heillä on toimisto Tampereella nk. Tempon talossa osoitteessa Hämeenkatu 15 B. (eli käynti kosken puolelta). He ovat yhteistyöhömme sopivan kokokoinen toimisto ja heiltä löytyy kokemusta sekä osaamista viljelijäyhteistyöstä.

Toinen suositeltava kumppani on Maaomistajien Arviointikeskus. Se on MTK:n omistama yritys, joka kuitenkin toimiin kaupalliselta pohjalta. MTK:n jäsenet saavat alennusta toimitusmaksuista. Heillä ei valitettavasti ole toimistoa Pirkanmaalla.

 

Asianajotoimisto Tempo yhteistyö


Olemme solmineet yhteistyösopimuksen keväällä 2015.

Jäsenten näkökulmasta yhteistyöllä tarkoitetaan:

Meillä on luotettava ja asiallinen yhteistyökumppani, jonka puoleen voi kääntyä. Heidän osaamisensa ja asiantuntijaverkostonsa ovat "maatalousasioissa" vähintään kohtuullisella tasolla, jolloin ajankäyttö on tehokasta.

MTK:n jäsen voi soittaa heille ja saada maksuttomasti asiassaan juridista apua siitä mitä kannattaisi kulloinkin tehdä. Tämän jäsenetuna saatavan konsultaation arvioidaan kestävän n. 15 minuuttia. Varsinainen asianajotyö laskutetaan ilman erillisiä alennuksia heidän normaalin hinnoittelunsa mukaisesti.

Yhteyshenkilönä Tempossa toimii asianajaja Hanna Räihä-Mäntyharju. Hänellä on pitkäaikainen kokemus vastaavasta yhteistyöstä MTK-Kainuun kanssa ja hän on hoitanut viljelijäasiakkaiden monipuolisia toimeksiantoja pian parinkymmenen vuoden ajan. Hanna Räihä-Mäntyharjun erikoistumisalueena ovat perhe- ja perintöoikeus, mutta Temposta löytyy myös monen muun oikeudenalan erityisosaamista.

Ajantasalla olevat yhteystiedot löytyvät parhaiten heidän kotisivuiltaan: www.tempolaw.fi

Käymme vuosittain yhteistyötä läpi ja pyrimme sitä aktiivisesti kehittämään. Parhaiten palautetta yhteistyöstä voit antaa soittamalla liiton toimistoon tai sähköpostilla.

Todettakoon vielä, vaikkakin itsestään selvyytenä se, että MTK:n luottamus- tai toimihenkilöt eivät kuinkaan saa tietoonsa sitä, että kuka on jäsenetua käyttänyt, eikä sitä missä asiassa jäsen on ollut liikkeellä. Asiointi on täysin luottamuksellista. Ammatillisissa yksityiskohdissa voimme toki auttaa mutta vain suostumuksella.