Takaisin Eduskuntavaalit Pirkanmaalla 2023 - MTK:n jäsenehdokkaat haastattelussa

Ajankohtaista

Eduskuntavaalit Pirkanmaalla 2023 - MTK:n jäsenehdokkaat haastattelussa

03.03.2023

MTK kantaa huolta siitä, onko Suomi turvallinen ja sopeutumiskykyinen maailman murroksissa. Miten yhdistämme välttämättömän talouskasvun ja kestävämmän kehityksen vaatimukset? Kykenemmekö enää turvaamaan hyvinvointiyhteiskunnan rahoituksen? Maaseutu tarjoaa näihin huoliin ratkaisuja. MTK on julkistanut eduskuntavaalitavoitteensa ”Kymmenen teesiä elävälle Suomelle”

 

Seuraavan hallituksen on tavoiteltava yhteiskuntaa, jossa ihmiset työllistyvät ja elinkeinoelämällä on Euroopan parhaat edellytykset investoida ja luoda työtä Suomen luontaisiin vahvuuksiin nojautuen. Täytyy muistaa, että maaseutu ja maaseudun resurssit ovat Suomen vahvuuksia. Tulevassa hallitusohjelmassa maaseutu on nähtävä kasvun moottorina. Politiikan on muututtava mahdollisuuksien luojaksi. Hallituksella ja eduskunnalla on vastuu hakea yhdessä ratkaisuja niin kotimaassa, EU:ssa kuin kansainvälisilläkin kentillä. Uuden hallituksen on käytännön toimin aloitettava bio-Suomen renessanssi.

Nämä teesit on tarjottu myös pirkanmaalaisten kansanedustajaehdokkaiden käyttöön. Pirkanmaa on kasvava, vetovoimainen ja kehittyvä maakunta, joka asettaa mahdollisuuksien lisäksi myös haasteita oikeudenmukaiselle maankäytölle, sekä alku- ja energiatuotannon kehittämiselle. Olemme haastatelleet pirkanmaalaisia jäsenehdokkaitamme MTK:n vaaliteesien pohjalta. Pääset tutustumaan ehdokkaisiimme täältä:

Pirkanmaalaisten MTK:n ja MHY:n jäsenehdokkaiden haastattelut

 

MTK-Hämeenkyrö järjestää eduskuntavaalipaneelin maanantaina 6.3.2023 klo 18.30 Hämeenkyrön yhteiskoulun auditoriossa osoitteessa Ristamäentie 13, Hämeenkyrö.

Panelisteina ovat Jouni Ovaska (Kesk), Lotta Hamari (SDP), Arto Satonen (Kok), Kauko Turunen (Kd.), Janne Ojala (PS) sekä Mirka Löf (Vas). Paneelin juontaa Maaseudun Tulevaisuuden uutispäällikkö Stina Haaso.

Tilaisuus streemataan MTK-Hämeenkyrön YouTube-kanavalle. Tervetuloa seuraamaan! 

https://www.youtube.com/live/hZr0EwRttX4?feature=share