null PERUUTETTU!! Laske ystäväsi Ellivuoressa 7.2.2020 Jäsenetulaskettelu on kuitenkin mahdollista

Ajankohtaista

PERUUTETTU!! Laske ystäväsi Ellivuoressa 7.2.2020 Jäsenetulaskettelu on kuitenkin mahdollista

27.1.2020

Laske Ystäväsi- laskettelutapahtuma 7.2.2020 joudutaan peruuttamaan lumen vähyydestä johtuen. Valitettavasti tämän hetken ennusteet eivät näytä siltä, että rinteitä saataisiin tarpeeksi auki yli tuhannen hengen tapahtumaa varten. Vaikka lunta onkin taas satanut monin paikoin aina länsi-rannikkoa myöten, ei kertymä sen osalta ole ollut riittävä, eikä pakkanen tarpeeksi kova, jotta lumetuksella asia korjaantuisi. Tapahtuman peruuttaminen on harmittava, mutta välttämätön päätös vallitsevissa olosuhteissa.

Haluamme kuitenkin tarjota jäsenillemme mahdollisuuden tulla alkuperäisenä tapahtumapäivänä laskettelemaan Ellivuori Ski Centerin avoinna oleviin rinteisiin jäsenetuhinnalla. MTK:n tai MHY:n jäsenkorttia esittämällä 7.2 klo 12-21 saa hissilipun ostettua 10 eurolla ja välineet vuokrattua 10 eurolla kaiken ikäisille. Välineet voi edelleen varata Lyytin kautta: www.lyyti.in/MTKEllivuori2020_valinevaraus tai ski@ellivuori.fi Jo varauksen tehneille ilmoitetaan muutoksista erikseen.

MTK-liitot ja metsänhoitoyhdistykset pahoittelevat tilannetta ja toivottavat jäsenensä tervetulleiksi laskemaan ystävien kanssa jälleen ensi vuonna 12.2.2021.

 

EI VOIMASSA - PERUUNTUNUT

Ellivuoren kaikki rinteet ovat käytössämme ja hiihtohissit ovat ilmaiset.

Hissit avoinna klo 12 - 21

Makkara- ja mehutarjoilu klo 15 - 20.

Tapahtuman aikana välinevuokraus tarjoushinnalla 15 €/hlö. Kypärä sisältyy hintaan. Välinevaraukset https://www.lyyti.in/MTKEllivuori2020_valinevaraus

Jos ennakkovaraukset täyttyvät, voi välineitä vuokrata tiskiltä klo12 alkaen.
Varatutut välineet on noudettava viimeistään klo 18.

Ruokaa, kahvia ja virvokkeita on mahdollisuus ostaa rinneravintolasta.

Tervetuloa mukaan - juuri Sinä ja Ystäväsi!