MTK-Teisko

MTK-Teisko on maanviljelijöiden, metsänomistajien ja maaseutuyrittäjien paikallinen etujärjestö ja vaikuttaja. Jäseniä on n. 200. 

Toimimme maaseudun elinkeinojen ja elävän maaseudun puolesta. Elinvoimainen maaseutu on suomalaisten yhteinen asia.

Tilaamamme Maaseudun Tulevaisuus-lehdet voi käydä lukemassa vuonna 2020 Kämmeniemen kirjastossa ja Kessan baarissa sekä Terälahden kirjastossa ja Viimeisessä Oljenkorressa.

Avustamme stipendein paikallisia koululaisia.

Tervetuloa mukaan!

Liity jäseneksi

Puheenjohtaja

Jukka Niemi

040 518 8271

jukka.niemi1968@gmail.com

Sihteeri

Kirsi Koskenniemi

0456716277

kikakosken@gmail.com

Leppäkerttu
null 19.11.2021 KLO.18.00 Teiskon yhdistyksen vuosikokous Murikanrannassa

Ajankohtaista

19.11.2021 KLO.18.00 Teiskon yhdistyksen vuosikokous Murikanrannassa

6.10.2021

Haastava kesä on ohi ja parempia aikoja odotellaan!

Epidemiasta johtuen syksyn tapahtumia mm. perinteinen matka, jouduttiin vielä siirtämään ja toiveissa on että ensi vuonna matka toteutuisi. Matkaa pohditaan yhdessä vuosikokouksessa, josta erillinen kutsu ohessa. Toivottavasti mahdollisemman moni pääsisi kertomaan toiveitaan. Kotimaan matkaa on toivottu aiemmin, mutta minne ja mikä olisi paras ajankohta matkalle? Näitä mietittäisiin yhdessä ja kokouksen jälkeen illallisella on mahdollisuus jatkaa keskusteluja.

Tällä hetkellä maskisuositus Pirkanmaalla on, että sisätiloissa, joissa oleskelee paljon ihmisiä lähellä toisiaan, olisi syytä käyttää maskia. Mutta seurataan tilannetta, mikä se sitten onkaan marraskuun puolivälissä ja toimitaan ohjeitten mukaan.

Hyvää loppusyksyä ja nähdään Murikanrannassa!


Tulevia tapahtumia