Takaisin Haemme nuorten hankkeeseemme hankevetäjää

Ajankohtaista

Haemme nuorten hankkeeseemme hankevetäjää

25.08.2022

FarmiÄlli 2030 -hanke on nuorille maaseudun yrittäjille tai sellaiseksi aikoville kohdennettava tiedonvälityshanke. Sen keskeisimpinä tavoitteina on parantaa osallistujien eri yrittäjäkyvykkyyden ja osaamisen osa-alueita, rakentaa yhteistyötä ja verkostoja sekä lisätä työhyvinvointia mm. vertaistuen avulla. Tärkeä tavoite on myös markkinaymmärryksen lisääminen ja markkina mahdollisuuksienhavaitseminen.

 

MTK-Pirkanmaa yksi alueellisista MTK-liitoista. Jäsentiloja on yli 2000 ja MTK-yhdistyksiä 26 kpl. Olemme hakeneet ja saaneet nuoriin kohdistuvalle hankkeelle rahoituksen Pirkanmaan Ely-keskukselta. Hanke nimi on FarmiÄlli 2030. Tavoittelemme siis jotain nykyistä fiksumpaa tekemistä.

Hakijalta edellytämme nuorekkuutta, kykyä tavoittaa nuoria - nuorten välineillä ja kielellä sekä maaseudun ja maatalouden yritystoiminnan tuntemusta. Arvostamme oma-aloitteisuutta ja aktiivisuutta sekä kykyä viestiä suullisesti, että kirjallisesti. Nuorten käyttämien sosiaalisten medioiden tuntemus ja käyttö pitää olla hankevetäjällä hyvin hanskassa.

Toivomme sinulta lyhyttä kirjallista hakemusta sekä videoesitystä itsestäsi ja siitä miten toteuttaisit hankesuunnitelmaa.  Yksin sinun ei tarvitse hanketta läpi viedä vaan tukenasi ovat MTK-Pirkanmaan nuorekkaat toimihenkilöt ja luottamusjohto. Vastaat kuitenkin hankkeen toteutuksesta, että hallinnoinnista, johon saat myös apua kokeneelta taloushallinnoltamme.

Hanke työllistää n. 6kk/v pääosin kasvukauden ulkopuolella. Hankevetäjän tehtävä sopii hyvin sellaiselle henkilölle, joka ei ole vielä aloittanut päätoimisena viljelijänä tai jo aloitetun yritystoiminnan laajuus mahdollistaa kuuden kuukauden vuosittaisen työskentelyn hankkeessa. Opintojensa lopulla olevalle henkilölle voi tehtävä myös sopia.

Hanke kestää vuoden 2024 loppuun ja sen budjetin loppusumma on n 130.000€

Hankesuunnitelman löydät sivun alalaidasta. Tarjoamme asiallisen palkan ja asialliset työkalut tekemiseen. Työ on itsenäistä ja  se koostuu sekä matka-, toimisto- ja etätyöstä. Tilaisuudet ovat pääosin ilta-aikaan. Oma auto on välttämätön.

Liiton toimisto sijaitsee Maa- ja Metsätalossa Tampereella ja samassa toimistossa työskentelee MTK keskusliiton toimihenkilöitä, joten hankevetäjänä saat hyvän näköalan maa- ja metsä- sekä maaseutuyrittämisen toimintaympäristöön.

Hakemukset  palkkatoivomuksineen tulee toimittaa 10.10. mennessä sähköpostiin visa.merikoski@mtk.fi. Todistuskopioita emme tarvitse - CV ja video riittää.

Lisätietoja ensisijaisesti toiminnanjohtaja Visa Merikoski 0501514, 

tai puheenjohtaja Jukka Niittyoja, 040 40035 2866

 

FarmiÄlli 2030 hankesuunnitelma