Ohjelmaluonnos:
Tiistai 18.10.
Lähtö myöhemmin sovittavan aikataulun ja reitin mukaisesti bussilla, Tampereelta Turkuun, missä ryhmän tulee olla tunti ennen laivan lähtöä.
Maihinnousukorttien haku ja jako. Siirtyminen laivaan.
Viking Linen M/S Grace lähtee Turusta kello 20.55 kohti Tukholmaa.
Ryhmälle varattuna yhteinen buffet-illallinen heti laivan lähdön jälkeen kello 20.55.
Keskiviikko 19.10.
Laiva saapuu Ahvenanmaalle, Långnäsin satamaan yöllä kello 01.05. Poistuminen laivasta
Ajo bussilla puolen tunnin ajomatkan päähän, Maarianhaminaan, Hotelli Pommerniin, minne majoittuminen.
Aamiainen hotellissa.
Lähtö kello 9.00 päivän vierailukohteisiin. Päivän aikana nautitaan lounas.
Lounaan jälkeen opintokäynti, joka vahvistetaan myöhemmin.
Ahvenanmaan maatalouden esittely ja erityisasema
Tuottajaorganisaatiot ja kilpailuoikeus lakimies, MTK (puheenvuoron ajankohta tarkentuu myöhemmin)
Miten tuottajaorganisaatio perustetaan ym. tuottajaorganisaatioon liittyvää tietoa Tuottajaorganisaation hyväksyminen edellytykset, Juhani Heikkilä, Ruokavirasto (lupautunut videoluentoon, ehkä jopa mukaan. Puheenvuoron ajankohta tarkentuu myöhemmin)
Ålands trädgårdshall ÅTH (Jomala), tutustuminen tuottajaorganisaation toimintaan
Tutustuminen ÅTH:n tuottajatilalle, vahvistetaan myöhemmin
Paluu hotelliin.
Illallinen hotellin ravintolassa Kvarter5 ravintolassa
Torstai 20.10.
Aamiainen hotellissa ja huoneiden luovutus.
Lähtö päivän opintovierailukohteisiin, ÅTH:n tuottajatiloile, jotka vahvistetaan myöhemmin
Lounas ja lyhyt esittely toiminnasta Smakbyn ravintolassa.
Lounaan jälkeen ajo satamaan, mistä Viking Linen M/s Grace lähtee kello 14.25 kohti Turkua, minne saapuminen kello 19.50.
Ajo Tampereelle.
Lisätietoja: Päivi Fallström puh. 040 7007711
Ilmoittaudu linkistä: https://www.lyyti.in/ahvenanmaaloka
Varausmaksun tilitieto: MTK-Pirkanmaa
FI29 5731 2040 0060 00
|