MTK-Hämeenkyrö-maaseudun asialla vuodesta 1917

MTK-Hämeenkyrö on maanviljelijöiden, metsänomistajien ja maaseutuyrittäjien paikallinen etujärjestö ja vaikuttaja, joka täytti 100 vuotta monen muun MTK-yhdistysten tavoin vuonna 2017.

Toimimme maaseudun elinkeinojen ja elävän maaseudun puolesta. Elinvoimainen maaseutu on suomalaisten yhteinen asia. Tervetuloa mukaan! Toimintamme on paljon muutakin kuin kokouksia. Kursseilla ja vapaa-ajan tapahtumissa virkistyt ja tapaat ammattiveljiä ja -sisaria. 

Koko järjestön tavoitteena on päivittää jäsenrekisteriä ajan tasalle. Yhdistyksen tasolla emme saa tietoja esimerkiksi väestörekisteristä tai ruokavirastosta (ent. mavi), vaan jäsenen on huolehdittava itse jäsentiedoistaan. Jäsentietojen omatoimista päivittämistä ei pidä pelätä, sillä se pidetään yhdessä ajan tasalla. Muistathan, että kaikki 15 vuotta täyttäneet perheenjäsenet kannattaa ilmoittaa jäseniksi. He eivät muuta jäsenmaksun suuruutta, mutta he pääsevät osallisiksi jäseneduista.

 

Tulevista tapahtumista saat tietoa seuraamalla Seutulehti UutisOivan seuratoimintapalstaa sekä yhdistyksen sähköposti- ja tekstariviestintää.

Muistathan liittyä myös jäseneksi yhdistyksen Facebook-ryhmään!

www.facebook.com/groups/mtkhameenkyro/

Parhaiten saat yhteyden yhdistykseemme sihteerimme kautta p. 0400593770

 

Auringonnoususta auringonlaskuun-hämeenkyröläisten maanviljelijöiden, metsänomistajien ja maaseutuyrittäjien mukana hyvinvointia tukemassa sekä etuja ajamassa!

 

 

Tervetuloa mukaan toimintaamme ja tavataan tapahtumissamme!

​​​​​​​

 

Liity jäseneksi

Puheenjohtaja

Antti Isomuotia

+358 407631430

antti.isomuotia(at)hotmail.com

Varapuheenjohtaja

Tuomas Potila

0400 599 452

tuomas.potila(at)outlook.com

Sihteeri

Antti Yli-Perttala

0400 593 770

yliperttala.antti(at)gmail.com

Jäsensihteeri

Antti Yli-Perttala

0400593770

yliperttala.antti(at)gmail.com

Johtokunta
Yhdistyksen logo

Tulevia tapahtumia