MTK-Hämeenkyrö ry.

MTK-Hämeenkyrö ry. on aktiivinen ja merkittävä maanviljelijöiden, metsänomistajien ja maaseutuyrittäjien paikallinen etujärjestö sekä vaikuttaja Hämeenkyrön kunnan alueella. 

Maataloustuottajien Hämeenkyrön yhdistys, MTK-Hämeenkyrö ry. on perustettu vuonna 1917, josta asti yhdistyksemme aktiiveja on toiminut neljällä tasolla: paikallisvaikuttamisessa, MTK-Pirkanmaan luottamushenkilöinä, valtakunnallisesti sekä MTK:n valtuuskunnassa että MTK:n johtokunnassa ja Brysselin lobbauksessa. 

Toimimme maaseudun elinkeinojen ja elävän maaseudun puolesta. Elinvoimainen maaseutu on suomalaisten yhteinen asia. Toimintamme on paljon muutakin kuin kokouksia.

Yhdistys ajaa jäsentensä etuja sekä huolehtii ajankohtaisten asioiden tiedottamisesta. Seuraamme aktiivisesti paikallista maankäyttöä sekä kaavoitusta ja kirjoitamme lausuntoja jäsentemme edunvalvonnan takaamiseksi. Edistämme kotimaisen ruoan käyttöä kunnan joukkoruokailussa eri keinoin ja tempauksin. Järjestämme koulutuksia sekä erilaisia tapahtumia, retkiä ja virkistystoimintaa. Jäseniä yhdistyksellämme on vuonna 2023 noin 400 henkilöä ja jäsentiloja noin 133 (04/2023).

Tulevista tapahtumista saat tietoa seuraamalla Seutulehti UutisOivan seuratoimintapalstaa sekä yhdistyksen sähköposti- ja tekstariviestintää. Parhaiten pysyt tietoisena yhdistyksemme tapahtumista, kun liityt yhdistyksemme Facebook-ryhmään! 

www.facebook.com/groups/mtkhameenkyro/

Voit tukea yhdistystämme liittymällä henkilöjäseneksi, jos et omista peltoa, metsää tai maaseutuyritystä ja olet kiinnostunut tukemaan aktiivista maaseudun hyvinvointia. 

Hyvä jäsen! Päivitä jäsentietosi ajan tasalle ottamalla yhteyttä sihteeriin!

Tervetuloa mukaan toimintaamme ja tavataan tapahtumissamme!

Liity jäseneksi

Puheenjohtaja

Antti Isomuotia

0407631430

antti.isomuotia(at)hotmail.com

Varapuheenjohtaja

Tuomas Potila

0400 599 452

tuomas.potila(at)outlook.com

Sihteeri

Antti Yli-Perttala

0400 593 770

yliperttala.antti(at)gmail.com

Jäsensihteeri

Antti Yli-Perttala

mtkhameenkyro(at)gmail.com

Johtokunta
Yhdistyksen logo

Tulevia tapahtumia