MTK-Hämeenkyrö-maaseudun asialla vuodesta 1917

MTK-Hämeenkyrö on maanviljelijöiden, metsänomistajien ja maaseutuyrittäjien paikallinen etujärjestö ja vaikuttaja, joka täytti 100 vuotta monen muun MTK-yhdistysten tavoin vuonna 2017.

Toimimme maaseudun elinkeinojen ja elävän maaseudun puolesta. Elinvoimainen maaseutu on suomalaisten yhteinen asia. Tervetuloa mukaan! Toimintamme on paljon muutakin kuin kokouksia. Kursseilla ja vapaa-ajan tapahtumissa virkistyt ja tapaat ammattiveljiä ja -sisaria. 

Tulevista tapahtumista saat tietoa seuraamalla Seutulehti UutisOivan seuratoimintapalstaa sekä yhdistyksen sähköposti- ja tekstariviestintää.

Muistathan liittyä myös jäseneksi yhdistyksen Facebook-ryhmään!

www.facebook.com/groups/mtkhameenkyro/

Parhaiten saat yhteyden yhdistykseemme sihteerimme kautta p. 0400593770

 

Auringonnoususta auringonlaskuun-hämeenkyröläisten maanviljelijöiden, metsänomistajien ja maaseutuyrittäjien mukana hyvinvointia tukemassa sekä etuja ajamassa!

 

 

Tervetuloa mukaan toimintaamme ja tavataan tapahtumissamme!

 

Liity jäseneksi

Puheenjohtaja

Antti Isomuotia

0407631430

antti.isomuotia(at)hotmail.com

Varapuheenjohtaja

Tuomas Potila

0400 599 452

tuomas.potila(at)outlook.com

Sihteeri

Antti Yli-Perttala

0400 593 770

yliperttala.antti(at)gmail.com

Jäsensihteeri

Antti Yli-Perttala

Johtokunta
Yhdistyksen logo
null Vuoden Helmi-kilpailu 2018

Ajankohtaista

Vuoden Helmi-kilpailu 2018

17.4.2019

Osallistuimme yhdistyksenä vuotuiseen MTK Keskusliiton järjestämään Vuoden Helmi-kilpailuun jälleen kerran. Tällä kertaa voitto meni Savonlinnaan MTK Savonlinnan seudun ja MHY Etelä-Savon järjestämälle koululaisten maa-ja metsätalouspäivälle. Onnea!

Olemme johtokuntana ylpeitä viime vuonna toteuttamistamme tapahtumista ja haluamme jakaa sen myös jäsenistömme tietoisuuteen. Liitteenä hakemuksen ohessa ollut Powerpoint-esitys, kannattaa katsoa!

Liitteet


Tulevia tapahtumia